Μαρία Βρυσανάκη
Συγγραφέας
Πρόεδρος Συλλόγου Λογοπαίγνιο

Δημιουργικη γραφη Μαρια Βρυσανακη

Η Μαρία Βρυσανάκη γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής και αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στη λογοτεχνία, είτε γράφοντας είτε διαβάζοντας, και τον αγαπημένο της σκύλο.

Λατρεύει τη σοκολάτα και οτιδήποτε έχει σχέση με το φαγητό, ενώ απολαμβάνει να εξερευνά τη φύση και να πηγαίνει εκδρομές με τους φίλους της. Προτού ανακαλύψει την αγάπη της για τη συγγραφή, τα σκίτσα και τα παζλ ήταν η αγαπημένη της ασχολία.

Έχει γράψει τη σειρά φαντασίας "Θεοί και Δαίμονες", η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουν εκδοθεί τα 5 πρώτα βιβλία της σειράς από τις εκδόσεις Λυκόφως και διανέμονται δωρεάν ψηφιακά 2 από αυτά:

Το prequel 0,5 και το 2,5.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία της μπορείτε να μπείτε στο 

site της

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Λογοπαίγνιο είναι κάτι που σχεδίασε κι οργάνωσε η ίδια με πολύ μεράκι και φροντίδα, εξαιτίας της αγάπης που θρέφει για τη λογοτεχνία.

 

Μανώλης Σιμιτσάκης
Συγγραφέας
Διορθωτής-Επιμελητής
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Λογοπαίγνιο

Δημιουργική γραφή Μανώλης Σιμιτσάκης

Ο Σιμιτσάκης Μανώλης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1982 και μεγάλωσε στον Άλιμο. Η βαβούρα της Αθήνας τον έπνιξε και αποφάσισε να ζήσει την υπόλοιπή του ζωή στην όμορφη Κρήτη.

Έχει ασχοληθεί με αρκετά είδη τέχνης, η συγγραφή και η ποίηση όμως είναι αυτές που τον κέρδισαν.

Έχει γράψει την τριλογία βιβλίων μεταφυσικού μυστηρίου «Το δέντρο του Άραϋ – Κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι», η οποία εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Λυκόφως. 

To 2021 έκδοθηκε το 4ο βιβλίο του με τίτλο "Singularity - Η πειραματική νουβέλα" ένα θεατρικό μυθιστόρημα/ψυχογράφημα. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τα βιβλία του, συνεντεύξεις και άλλα λογοτεχνικά καλούδια στο Aray.gr


Έχει αρθρογραφήσει, με ψευδώνυμο και επωνύμως, σε σχετικά ρεπορτάζ εφημερίδων και σε διάφορες σελίδες με θέμα το φανταστικό και το μυστήριο, αλλά και το βιβλίο ως αντικείμενο γενικότερα.

Επίσης, τελεί χρέη κριτικού σε διαγωνισμούς λογοτεχνίας και επιμελείται βιβλία, ανεξαρτήτου είδους.

Tο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Λογοπαίγνιο είναι αυτό που πάντοτε επιθυμούσε να δημιουργήσει, ώστε να μεταδώσει όσα μπορεί σε σχέση με τη συγγραφή.​

Τα κατάφερε σε συνεργασία με τη Μαρία Βρυσανάκη.